Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Hűségesküt tett a válogatott játékos!

A Real-ügyekben jártas Marca című sportnapilap készített egy elemzést az “ízig-vérig madridista” Nacho Fernández jelene és jövője kapcsán.

(Kép: marca.com)

A saját nevelésű játékos mint már oly sokszor láthattuk, igazi ‘Jolly Jokere’ a blancóknak, hiszen amellett, hogy ízig-vérig csapatember, a védelem bármely pontján bevethető.

Nacho a Marca szerint ‘született Real-játékos’, aki karrierje során még egyetlen más klubcsapat szerelését sem viselte. Hiába vannak rendre ajánlatai, őt bizony nem zavarja az sem, hogy máshol esetleg többet játszana, kitart szeretett klubja mellett.
A spanyol válogatott hátvéd köszöni szépen, de nem kér senkinek az érdeklődéséből, a blancóknál tervezi a folytatást.

Érdekesség, hogy Nacho 2001-től a Real igazolt játékosa, ám a felnőttek között csak 10 évvel később, José Mourinho irányítása alatt debütálhatott 2011-ben.

A Marca gyorsan utána járt annak is, hogy amennyiben Nacho kitartását a klub is értékelni fogja, és mondjuk megújítják 2020-ban lejáró szerződését, a 29 esztendős hátvéd lehet a Real Madrid történelmének negyedik olyan játékosa, aki profi karrierje egészében hű maradt a blancókhoz.
Ezt ugyanis eddig csak a legendás Santiago Bernabéu (1911 – 1927) mellett Chendo (1982-1988) és Sanchis (1983-2001) mondhatja el magáról.

Nacho munkáját és hozzáállását egyébként Zinedine Zidane is nagyra becsüli, és a hírek szerint a francia trénernek esze ágába sincs megválnia egy ilyen futballistától.