Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Antonio Conte hazaküldte az Inter sztárját

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale hivatalos felületein erősítette meg a hírt, miszerint a csapat renitens sztárja Mauro Icardi távozott a gárda luganói edzőtáborából. 

Az Inter korábbi csapatkapitánya napról napra távolabb kerül a klubtól, a folyamat pedig nem most kezdődött, az amortizáció már egy ideje tart. Icardi kijelentései, megnyilvánulásai, valamint ügynöke és egyben felesége cselekedetei nem egyszer borították már a bilit. Eddig mindig volt közös álláspont, békülés, egymásra találás, egy ideje azonban stagnált a helyzet. Icardi és az Inter kapcsolata kezd hasonlítani egy gyenge színvonalú szappanoperára, melyből már mindenkinek elege van. De most itt a pont az i végén? Nagyon úgy fest!

Antonio Conte ugyanis sokkal határozottabb és karakánabb annál, mint hogy egy ilyen renitens és bomlasztó labdarúgót a csapatában tartson. Icardi nem csak a luganói edzőtábort hagyta el, az ázsiai túrára sem utazik, a folytatásban pedig Milánóban edz majd. Ezáltal kijelenthető, hogy Conte korábbi álláspontja nem változott, nem számol a 26 esztendős argentin futballistával, aki természetesen feldúltan reagált hazaküldésére.

Az olasz Repubblica szerint Icardi makacs módon kijelentette, hogy nem hajlandó elhagyni az Inter csapatát, ki fogja tölteni 2021-ig szóló szerződését, a fizetését pedig zsebre fogja rakni. A bosszúhadjárat tehát elindult, de vajon kinek kell egy ilyen futballista? A transfermarkt 80 millió euróra taksálja piaci értékét, az Inter pedig fillérekért nem fogja elengedni. Persze valahol, valakinek engednie kell majd…

Icardi állítólag azt nehezményezi, hogy a klub egyoldalú döntést hozott az ügyében, vele pedig nem egyeztetett erről senki.