Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Coutinho ügynöke csúnyán kifakadt a klubra!

A brazil klasszis ügynöke, Kia Joorabchian az RMC Sporton keresztül üzent a katalán sztárcsapatnak, felszólítva a klubot, hogy most már ne játszadozzanak vele és képviseltjével.

(Kép: marca.com)

A brazil kiválóság képviselője egyenesen a klubvezetés szavahihetőségét kérdőjelezte meg, mégpedig a következők miatt.

“Kezd elegünk lenni. Pep Segura (A Barca általános igazgatója – a szerk.) azt mondta, nem akarják eladni Coutinhot. Egy hete hallottam ezt tőle. Egy hete mondta ugyan ezt az elnök úr is! Ezek után mi eldöntöttük, hogy nem keresgélünk a piacon, ezért Coutinhonak nincsenek is ajánlatai.” – Kezdte kifakadását Joorabchian.

“Erre Andre Cury (A Barca brazíliai “tanácsadója” – a szerk.) hallom, hogy egészen másképpen mozgatja a szálakat. Azt akarja, hogy Neymar visszatérjen Barcelonába, és a transzfer része lenne Coutinho is. Egészen eddig a pillanatig nem akartam megszólalni, de most már elég! Itt az ideje, hogy a Barca végre elmondja azt, hogy mi az igazi szándékuk. Ha el akarják adni Coutinhot, mondják meg! Mondják meg az igazat! Ezután eldöntjük, hogy mi lenne a legjobb Coutinho számára!”  – Fakadt ki igazán a Copa America -győztes támadó ügynöke.