Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: máris alakul a botrány Griezmann körül

Nem elég, hogy akár még a csapat felépítésében is vihart okozhat a meglehetősen egocentrikus Antoine Griezmann szerződtetése, de az FC Barcelona komoly háborús helyzetbe is kerülhet a francia játékos előző klubjával, az Atlético Madriddal.

Mint ismert, az FC Barcelona okosan és türelmesen használta ki a lehetőséget a világbajnok támadó, Antoine Griezmann leigazolására. A katalán sztárklub ugyanis úgy vette meg 120 millió euróért a francia játékost, hogy abba az Atléticonak szemernyi beleszólása sem volt. Ugyanis Griezmann a legutóbbi szerződésébe egy 120 milliós záradékot tett bele, amit ha bárki letesz érte, ő azonnal mehet is oda.

Természetesen a madridiak nehezen nyugszanak bele, hogy szinte „elrabolták” tőlük a legértékesebb focistájukat. Az Atlético képviselői szinte minden fórumon hangoztatják, hogy a Barcelona és Griezmann lépésének még jogi következményei lesznek.

Griezmann ügyvédje, Sevan Karian szinte azonnal ellentámadásba lendült a sajtón keresztül. Az örmény származású jogász szerint az Atlético nagyon rossz színben tünteti fel az ügyfelét, és ha kell, akkor ők is meg fogják tenni a szükséges lépéseket, az ügy tisztázása érdekében.