Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: rutinos támadóval erősít az újonc – sajtóhír

Egybehangzó spanyol lapinformációk szerint immár kész ténynek vehető, hogy a spanyol bajnokságba (La Liga) frissen visszatérő Granada együttese egy egykori válogatott támadót szerzett meg…

A Marca beszámolója szerint a Granada csapata a hétfői napon fogja hivatalosan bejelenteni Roberto Soldado szerződtetését, aki az elmúlt két évet a török élvonalbeli Fenerbahce együttesénél töltötte.

A 34 esztendős támadót a holnapi napon már orvosi vizsgálatra várják az újoncnál, Soldado ezzel két év után térhet vissza a La Ligába, hiszen a török kaland előtt a 12-szeres spanyol válogatott csatár 2015-től 2017-ig a Villarreal labdarúgója volt. Ezt megelőzően a rutinos játékos a teljesség igénye nélkül a Real Madrid, a Valencia és a Tottenham csapatainál is megfordult.

A kiszivárgott sajtóhírek szerint Soldadóért a szintén La Ligában szereplő Levante csapata is versenyben volt, vélhetően az szólt az újonc mellett, hogy ők 1+1 éves szerződést ajánlottak számára, míg a valenciaiak “csak” egy évre szerződtették volna.