Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rangers: Gerrard szlovák sztárt igazolna

A skót bajnoki címre már hosszú ideje csak vágyakozó Glasgow Rangers a nyári szünetet és az átigazolási piacot megpróbálja kihasználni. A rekordbajnok gárda állítólag nagyon közel áll a korábbi szlovák válogatott csillag, Martin Skrtel megszerzéséhez.

Azért is tűnik valószínűnek a 103-szoros válogatott Skrtel megszerzése, mert a Rangers trénere nem más, mint a szlovák védő korábbi liverpooli csapattársa, Steven Gerrard. A korábbi angol középpályás pedig mindig is jó kapcsolatot ápolt a szigorú tekintetű bekkel, aki az elmúlt három szezonban a Fenerbahcét erősítette. Skrtel szerződése az elmúlt hónap végén lejárt a török klubnál, újat pedig nem kapott. A Liverpool 2008 és 2016 között szolgáló, immár 34 éves játékos alighanem élete utolsó lehetőségét kapta meg, hogy egy legendás klub játékosa lehessen a Rangers-nél.

Értesüléseink szerint megegyezés napokon belül várható. Védőkre pedig nagy szüksége van Gerrardéknak, ugyanis a nyáron már távozott a korábbi alapember Lee Wallace (QPR), illetve az észak-ír veterán, Gareth McAuley (szabadúszó) is.