Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: James már a jövő héten távozik!

A spanyol sajtó értesülései szerint, ha nem is könnyen, de a Real Madrid illetékesei belementek abba, hogy a városi rivális Atlético Madridot erősítve, a régi ellenfélnek adják tovább James Rodríguezt. A kolumbiai középpályásnak tehát továbbra sincs maradása a „Királyiaknál”.

Az előző szezon vége óta jelentősen karcsúsodni látszik az Atlético Madrid támadószekciója. Antoine Griezmann nehézkesen, de elhagyta a csapatot, és szinte biztosra vehető a klublegendának számító Diego Costa távozása is. Joao Félix hatalmas erősítés lehet, ám túl nagy terhet a kezdetekkor öngyilkosság lenne ráerőltetni.

Azonban a fiatal portugállal szemben remek teherhordó lehetne az a James, aki két évnyi Bayern Münchenes kölcsönjáték után most tért vissza a Real Madridhoz. Állítólag Zidane-nak továbbra sincs szüksége a kolumbiai karmesterre, aki a pletyka szerint egyébként már igent is mondott az Atlético hívó szavának.

Úgy tudjuk, hogy a Realban csalódott James örömmel csatlakozik Diego Simeone együtteséhez, így már csak az lesz a kérdés, hogy kölcsönbe érkezik-e a Wanda Metropolitanoba, vagy végleg kivásárolják-e a 2021-ig szóló szerződéséből?