Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Ramsey már nagyon bizakodó

Már tavasszal ismert volt a tény, hogy az Arsenal walesi sztárja, Aaron Ramsey a Juventusnál folytatja pályafutását. A sokoldalú középpályás ingyen került a „Zebrákhoz” a nyáron lejárt londoni szerződése miatt. Azonban a bemutatkozása még várat magára.

Aaron Ramsey az elmúlt években az Arsenal egyik legfontosabb tagjává nőtt ki magát, ám mégsem sikerült közös nevezőre jutnia a klubvezetéssel, így a távozás mellett döntött. A 28 éves karmester még a tavasz folyamán állapodott meg a Juventusszal, ahol már nagyon várják a várhatóan sikeres beilleszkedését. Ez egyelőre nem igazán sikerülhetett, lévén még az edzés munkája sem volt teljes.

Ramsey még az előző idény vége felé sérült meg, ami jó eséllyel az Arsenal Bajnokok Ligája szereplésébe is került. Most végre látszik a fény az alagút, pontosabban a makacs bal combsérülés után. A walesi játékos nagyon lelkesítően nyilatkozott a torinói drukkerek irányába:

„Azt mondanám, hogy nem vagyok túl messze már a visszatérésről. A lehető leghamarabb a többiek között akarok lenni. Az elkövetkezendő két napban már biztosat fogunk tudni arról, hogy mikor játszhatok újra.”

– igyekezett pozitív lenni, a Juventustól 2023-ig szerződést kapó légiós.