Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sajtóhír: visszatérhet a Premier League-be a portugál legenda

A portugál válogatottal még 2016-ban Európa-bajnoki címet nyerő, egykoron még az FC Barcelonában is megforduló Ricardo Quaresmával erősítené meg keretét a Wolverhampton együttese. A 35 esztendős szélső nagy segítségére lehetne az Európa-liga szereplésre készülő klubnak.

Mint ismert, az elmúlt idény talán legnagyobb meglepetését okozta a Wolverhampton Wanderers újoncként gyakran még az igazi topcsapatokat is lejátszotta a pályáról. A „Farkasok” jutalma végül egy csak legmerészebb álmokban remélt El-indulás lett.

A Wolves sikerének egyik titka nem más, mint az a játékosok által alkotott portugál keménymag, amelynek mindeközben legfőbb vezére a szintén portugál menedzser, Nuno Espirito Santo. A kapusként BL-győztes szakember most éppen egy újabb honfitársát igyekszik meggyőzni arról a hosszú idény előtt, hogy bizony szüksége van rá.

Állítólag Quaresma egyelőre húzódozik a váltástól, lévén állítása szerint továbbra is nagyon jól érzi magát a török Besiktasnál. Úgy tudjuk, hogy szeretné kitölteni 2020-ig érvényes szerződését Isztambulban.

Quaresma 2009 tavaszán már játszott az angol bajnokságban: akkor a Chelsea-ve egy ligakupa trófeát tudott bezsebelni.