Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Lampard egészen merész kijelentést tett!

A Cheslea új menedzsere, Frank Lampard szerint csapata készen fog állni az új idényre, és Eden Hazard hiányát sem fogják megérezni.

(Kép: goal.com)

A Derby County együttesétől érkező klublegenda nagyon is optimistának tűnik, pozitív szemléletét pedig az sem ingatja meg, hogy a “londoni kékeket” lényegében kizárták két átigazolási időszakból.

“Követtem a klubot az elmúlt szezonban, amely véleményem szerint az Európa-liga megnyerésével és a Bajnokok Ligája kvalifikációval sikeresnek tekinthető. A múlttal viszont nem kívánok többet foglalkozni.” – Idézi a Japánban készülő londoniak menedzserét a goal.com.

“Pontosan ismerem a klubot, és ismerem a játékosokat is. Megvan a saját elképzelésem arról, miképpen futballozzunk. A felkészülés elején járunk csak, de abszolút pozitívak a benyomásaim. Mindenki dolgozni akar, a lehető legtöbbet kihozni magából. Az én munkám pedig arról szól, hogy ezt el is érjem a játékosokkal.” – Folytatta ‘helyzetjelentését Lampard.

“Szeretem ha a csapatom energikus és gyors futballt játszik, akár nálunk van a labda, akár nem. Ragaszkodom hozzá, ha elveszítettük, mielőbb szerezzük vissza a labdát, amikor pedig nálunk van, a lehető leggyorsabban alakítsunk ki helyzetet. Az a célom, hogy élvezzük azt, ahogy futballozunk!” – Így a Chelsea színeiben 642 mérkőzésen pályára lépő korábbi kiválóság.

“Úgy érzem, igazán remek játékosaim vannak. Tisztában vagyok azzal, hogy nem tudunk új játékost igazolni, de erre szerintem nincs is szükségünk. Boldog vagyok a keretet elnézve, és abszolút eltökélt, hogy sikeresek leszünk! Ott van az akadémiánk, tele fiatal tehetségekkel. akiknek így lesz esélyük bizonyítani!” – Jelentette ki Lampard, akinek ezen gondolatát biztosan meg fogják jó páran kérdőjelezni, különösen azok után, hogy a Chelsea a nyáron a Premier League egyik, ha nem a legjobb játékosát adta el Eden Hazard személyében.