Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ezt kéri a PSG a Barcától Neymarért cserébe – sajtóhír

Áll a bál Neymar és a Paris Saint-Germain körül, a hírek szerint a brazil hajthatatlan, és mindenképp távozni akar. A franciák mindenképpen jól szeretnének kijönni a helyzetből, ezért egy számukra igen előnyös ajánlattal álltak elő a Barcelonának. 

Képtalálat a következőre: „coutinho dembele”

Forrás: espn.com

A spanyol AS értesülései szerint a PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi belement abba, hogy Neymar elhagyja a klubot és a Barcelonába igazoljon, viszont kemény feltételeket szabott. A párizsiak a brazil támadóért cserébe Philippe Coutinhót és Ousmane Dembelét szeretnék, melléjük pedig 40 millió eurót is kérnek. Bár ez talán magasabb összeg lenne együtt mint Neymar 222 milliós kivásárlási ára, a hírek szerint a franciákat nem érdeklik a 300 millió euró alatti ajánlatok.

Ha ez viszont nem lenne elég, a brazil támadó fizetési igénye is hatalmas probléma a Barcelonának. Neymar jelenleg évi 36 millió eurót keres Párizsban, és bár belement ennek a csökkentésébe, de így is bőven 20 millió felett kérhet. Ez azért is ekkora gond a katalánoknál, mert ha fizetésekről van szó, évek óta az első helyen állnak, ráadásul a hírek szerint pénzügyi problémáik is vannak, mert sokáig nem szerették volna egyben kifizetni Antoine Griezmann kivásárlási árát.