Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: visszatér a világbajnok kapuslegenda!

A Mundo Deportivo egy minden FC Barcelona szurkoló számára szívet melengető hírt jelentett be a minap! A katalán sportlap úgy értesült, hogy visszatér a klub kötelékébe a már két éve visszavonult korábbi kapus, Víctor Valdés.

A 37 esztendős világ-, és Európa-bajnok Víctor Valdés természetesen már nem játékosként óhajt visszatérni a Barcelonához. Állítólag a szélsőséges megnyilvánulásairól ismert, korábbi 21-szeres válogatott már tárgyalt is Josep Maria Bartomeu elnökkel arról, hogy az utánpótlásban milyen munkát is vállalhatna. Jó eséllyel valamelyik Juvenil csapatnál kezd majd segítőként. Fejlemények hamarosan várhatóak!

Valdés 2002-től egészen 2014-ig volt tagja az FC Barcelona felnőtt csapatának. Tevékeny részese volt a gárda felemelkedésének Frank Rijkaard irányítása alatt, és végig kezdőként számoltak vele az utódok, mint például Pep Guardiola is. Valdés hat bajnoki címet, és három Bajnokok Ligája-győzelmet követően még a Manchester Unitednél, a Standard Liege-nél, és a Middlesbrough-nál próbálkozott levezetni, egészen 2017-es visszavonulásáig.