Elveszítheti legnagyobb tehetségét az FC Barcelona

Őszi Ádám
Őszi Ádám
újságíró, 2019 július 17. 08:58

A Mundo Deportivo és más katalán források is arról számolnak be, hogy a levegőben lóg Xavi Simons a La Masia és az FC Barcelona jelenének legnagyobb tehetségének a sorsa. A 16 esztendős labdarúgó sokak szerint idén akár a Barca B-ben is debütálhat, már amennyiben marad a klub kötelékében.

De hol itt a probléma? A Mundo arról ír, hogy Mino Raiola rátette a kezét a szupertehetségre, és azzal fenyegetőzik, hogy elviszi, amennyiben a klub nem hajlandó bizonyos fizetési igényeket kielégíteni. A zsarolás ellenére az FC Barcelona klubvezetése állítólag nem hajlandó szóba állni az olasz menedzserrel, akit ha idézőjelben is, de több hírportál is gengszterként jellemez játékosügyleteinek súlya és lefolyása végett.

A klub igyekszik a játékossal és édesapjával tartani a kapcsolatot, és állítólag nem pánikolnak, biztosak abban, hogy a bongyor hajú holland gyöngyszemet sikerül megtartaniuk.

FC Barcelona – Transzfer térkép

Érkezők: Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió), Antoine Griezmann (Atlético Madrid – 120 millió), Marc Cucurella (Eibar – 4 millió).

Távozók:  Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Jeison Murillo (Sampdoria – 12 millió) Marc Cucurella (Eibar – 2 millió).