Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiderült, hol kezdi meg az új szezont a Real Madrid csodatinije

Nagyok az elvárások a Real Madrid nemrég igazolt japán csodatinije, Takefusa Kubo felé, és most a vezetőség eldöntötte, hogy hol kezdje meg a karrierjét a spanyol klubban. 

Forrás: AS

Kubo a felkészülés során mutatott teljesítményével és képességeivel mindenkit lenyűgözött, azonban a Real Madrid még úgy gondolja, hogy nem áll készen arra, hogy a felnőtt csapattal együtt játszon, így az első szezonját a Castillában fogja megkezdeni Raul Gonzalez irányítása alatt. A 18 éves játékost már be is regisztrálták a csapathoz.

A Castilla közel állt ahhoz, hogy az új szezont már a spanyol másodosztályban kezdje meg, de az osztályozókon végül alul maradtak. A vezetőség viszont úgy gondolta, hogy a korábbi Real Madrid legenda, Raul kezei alatt tudja majd kihozni magából a legtöbbet a fiatal támadó.

Kubo természetesen szabadon mozoghat a kategóriák között csapaton belül, mivel ezt a spanyol szövetség szabályzata lehetővé teszi: akár az U19-es Juvenil meccseken is szerephez juthat, de ha Zinedine Zidane úgy gondolja, szüksége van rá, a felnőttek között is bemutatkozhat.