Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz válogatott védőt igazolt az AS Roma! – hivatalos

A korábbi híreknek megfelelően az AS Romában folytatja karrierjét az Atalanta olasz válogatott hátvédje, Gianluca Mancini…

Az AS Roma bejelentette Gianluca Mancini érkezését. A ‘farkasok’ 2 millió euró ellenében vették kölcsön az Atalanta védőjét, további 13 millió euróért pedig végleg megvásárolhatják. Ez az összeg bizonyos teljesítmény bónuszokkal 8 millió euróval növekedhet. Az AS Roma az eddigi igazolásai alapján kétségtelenül a védelem megerősítésén dolgozik. Mancini mellett érkezett Leonardo Spinazzola és Amadou Diawara, illetve Pau Lopez személyében új kapus is csatlakozott a fővárosi alakulathoz. 

Gianluca Mancini a 2018/2019-es idényben vált az Atalanta alapemberévé. A fiatal hátvéd remek teljesítményt nyújtott a bergamói gárdában. Nagy szerepe volt abban, hogy az Atalanta kivívta a Bajnokok Ligája indulást, s emellett bekerült az olasz válogatottba. 

Az AS Roma eddigi érkezői, távozói: 

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristiane (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Paul López (Real Betis – 23,5 millió)
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (? – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió)