Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Neymar lemondott a Barcáról?

A francia és spanyol sajtóban szerdán megjelenő beszámolók szerint a Paris Saint-Germain klasszisa új kihívásokat talált magának. 

(Kép: as.com)

Mint ismert, a brazil klasszis eldöntötte, hogy távozik Párizsból, és ebbe már a PSG-nél is beletörődtek.

Csakhogy úgy tűnik, hogy a barcelonai visszatérés nem fog megvalósulni, így Neymarnak újabb lehetőség után kell néznie.

Ugyanis, ahogyan például a spanyol Mundo Deportivo írja, mind financiális, mind személyes okok (Griezmann megvétele – a szerk.) szólnak a Barca ellen, ráadásul úgy hírlik, a PSG mégsem érdekelt csereüzletben.

Persze az sem előny, hogy a két klub között közel sem ideálisak a feltételek a zökkenőmentes tárgyalásokhoz. A spanyol lapok itt arra hivatkoznak, hogy a Barca már több PSG játékos próbált megszerezni a közelmúltban, sikertelenül. (Gondoljunk csak a Di Maria, Marquinhos, Thiago Silva, Verratti, Rabiot ötösre – a szerk.)

Így jöhetnek szóba más klubok, olyanok, akik mind Neymar átigazolási díját, mind pedig fizetési igényeit teljesíteni tudnák. Az As szerint például a Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus kvartett jöhetne szóba.

Neymar állítólag megkezdte távozása előkészítését, ami abban is megnyilvánulhat, hogy beajánlja magát nagy csapatoknak. Persze kérdés, hogy lesz-e valódi kérője?