Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A világbajnok De Rossi egy dél-amerikai sztárcsapatnál folytathatja!

Tizenhét esztendőt töltött az AS Roma felnőttcsapatnál Daniele De Rossi. A 2006-ban Világbajnokságot nyert védekező középpályás úgy lett a római klub történetének egyik legnagyobb játékosa, hogy még bajnoki címet sem nyert.

És már nem is fog. Legalábbis játékosként, lévén a napokon belül már a 36. születésnapját tölti be De Rossi, ráadásul immár szabadügynök. Az AS Roma ugyanis nem tartott igényt a szolgálataira a továbbiakban. Éppen ezért is vannak most a „Farkasok” lázas csapatkapitány keresésben.

De Rossi szerencsére eddig nem kapkodta el a klubválasztást, pedig alighanem sok helyen szívesen látnák a csupaszív középpályást. Állítólag a legújabb bejelentkező a vb-győztes veteránnál a Boca Juniors. Az argentin sztárklubhoz pedig nem más csábítja, mint korábbi római csapattársa, Nicolás Burdisso. A korábbi argentin játékos manapság a Boca sportigazgatójaként dolgozik.

Értesüléseink szerint Burdisso már tárgyalt is régi ismerősével, így akár realitássá is válhat De Rossi dél-amerikai kalandja.