Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Aláírt új klubjához az Ajax csapatkapitánya – HIVATALOS

A korábbi híreszteléseknek megfelelően, a csütörtök délelőtti órákban hivatalosan is pont került Matthijs de Ligt klubváltásának ügyére…

A korábban többek közt a Barcelona és a PSG által is szerződtetni kívánt Matthijs de Ligt az orvosi vizsgálatokat követően immár hivatalosan is a Juventus labdarúgója lett.

Az olasz rekordbajnok tájékoztatása szerint a fiatal játékosért a torinóiak 75 millió eurót fizettek és a következő évek során további 10.5 millió euró bónuszt fizetnék még a holland klubnak, a játékossal pedig öt évre szóló megállapodást kötöttek.

A 19 éves védő fiatal kora ellenére 2016 óta kirobbanthatatlan alapembere az Ajax csapatának, az általános vélekedés szerint hatalmas jövő állhat előtte, és akár a következő évtizedek meghatározó hátvédje lehet világszinten.

A tehetséges játékos a torinóiak hátsó alakzatában Giorgio Chiellinitől tanulhat, valamint együtt játszhat napjaink még mindig egyik legnagyobb csillagával, Cristiano Ronaldóval is, a jövője tehát igencsak biztosítottnak tűnik.