Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ki nem találnád, melyik csapathoz tart Neymar!

Miután egyre kisebb az esély az FC Barcelonához való visszatérésre, a PSG-ben pedig semmiképp nem szeretne maradni, Neymar új csapatot keres magának, és a jelek szerint talált is…

A Rai Sport riportja értelmében Neymar édesapja, a brazil sztárjátékos ügyeit képviselő Neymar Santos Sr. a Juventus csapatához készül, hogy Fabio Paratici sportigazgatóval tárgyaljon a PSG sztárjának esetleges átigazolásának feltételeiről.

A 27 esztendős brazil világsztárral kapcsolatban gyakorlatilag a Párizsba szerződése óta folyamatos beszédtéma a világsajtóban, hogy mikor tér vissza a spanyol bajnokságba (La Liga), korábbi klubja, a Barcelona mellett a nagy rivális, Real Madrid is szívesen látta volna őt, amely a katalán forrás szerint magasabb fizetést is kínált volna neki, Neymar azonban mindenképpen korábbi csapatához vágyik vissza.

Ugyanakkor egyre valószínűbb, hogy a katalánok nem tudják visszaszerezni Neymart, az új “Galaktikus” csapat kiépítésén fáradozó Juventus pedig a világsajtó szerint reális desztináció lehet a brazil klasszis számára.

Neymar minden sorozatot figyelembe véve közel két teljes szezon alatt 58 mérkőzésen 51 gólt szerzett a PSG színeiben, míg azt megelőzően a Barca játékosaként négy idényben 186/105 volt ugyanezen statisztikája.