Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védőt igazolt az Atletico Madrid – HIVATALOS

Az Atletico Madrid hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy bajnoki ellenféltől igazoltak egy újabb védőt. 

Welcome Mario Hermoso

Forrás: atleticodemadrid.com

Bár már egy ideje tényként kezelte a spanyol sajtó, most hivatalossá vált, hogy Mario Hermoso az Espanyolból az Atletico Madridba igazol. A 24 éves spanyol középhátvéd egy öt éves szerződést írt alá új klubjával, és a spanyol hírek szerint 25 millió euróért csatlakozott a fővárosi gárdához, ami jóval alacsonyabb, mint a játékos 40 millió eurós kivásárlási ára volt. Ennek az lehet az oka, hogy Hermosónak már csak egy év volt hátra a szerződéséből.

Hermoso a Real Madrid utánpótláscsapataiban nevelkedett, ahol szerepelt a Castillában is. Mielőtt 2017-ben aláírt volna az Espanyolhoz, egy szezont kölcsönben töltött a Real Valladolidnál. A spanyol védő március végén a válogatottban is bemutatkozhatott, ahol eddig három mérkőzésen szerepelt.

Az Atletico Madrid a nyári transzferidőszak egyik nagy főszereplője idén. 126 milliót fizettek a portugál csodatiniért, Joao Felixért, és szinte a nulláról építették vissza a védelmüket: Hermoso mellett elhozták ingyen Hector Herrerát a Portótól, illetve 20 millió euróért Felipét, Brazíliából Renan Lodit, illetve tegnap vált hivatalossá, hogy Kieran Trippier is csatalkozik hozzájuk a Tottenhamből.