Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik az AS Roma ikonjának sorsa – sajtóhír

Ahogyan arról a napokban beszámoltunk, az AS Roma csapatát 18 év után elhagyó Daniele De Rossi előrehaladott tárgyalásokat folytat lehetséges új klubjával, amely immár beszélt is a várható érkezéséről…

A TyC Sport már teljesen biztosra veszi, hogy a 2006-os világbajnok középpályás, Daniele De Rossi napokon belül a tavalyi Libertadores-kupa-döntős Boca Juniors játékosa lesz.

A minap az arany-kékek klubelnöke, Daniel Angelici is megerősítette a napokban immár a 36. születésnapját ünneplő középpályás érkezését:

“99 százalékban biztosak vagyunk benne, hogy Daniele De Rossi hamarosan a Boca Juniors játékosa lesz, az egyeztetések az utolsó szakaszba értek. A sportigazgatónk, Nicolas Burdisso hosszas tárgyalásokat folytatott a leigazolása érdekében.”

De Rossi pályafutása során 616 tétmérkőzést játszott az AS Roma színeiben, az utolsó szezonjában sérülésektől tarkítva, 18 bajnoki meccsen juthatott szóhoz.

A Bocának azért lehet szüksége a rutinos középpályásra, mert a poszton a kolumbiai Wilmar Barrios januári távozása még mindig űrt hagyott maga után, az uruguayi válogatott Nahitan Nandez pedig a hírek szerint az olasz élvonalbeli Cagliari csapatához készül.