Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ugyanazt a tehetséget akarja a Bayern és a Tottenham – sajtóhír

Ugyan korábban arról szólt a fáma, hogy minden bizonnyal a Tottenham lehet a befutó a Real Betis argentin játékosáért, a legfrissebb német lapinformációk szerint a Bayern München még versenybe kelhet érte…

A Bild aktuális információi szerint a BL-döntős Tottenham mellett a német rekordbajnok Bayern München csapata ugyancsak le akarja szerződtetni a Real Betis igencsak felkapott tehetségét, Giovani Lo Celsót.

A 23 esztendős argentin válogatott középpályás ott volt a Lionel Messi által fémjelzett Albicelestében a Copa Americában, az elmúlt szezonban pedig 45 tétmeccs alatt 16 találatot szerzett a sevillai zöld-fehér klub alkalmazásában, amely tavasszal a kölcsönt követően véglegesen is megvásárolta őt a PSG-től.

Az eddigi spanyol lapinformációk szerint a licitet nyerő klubnak jó eséllyel 60-70 millió euró körüli összeget kell majd villantania érte.

Lo Celso a La Ligában már tudta bizonyítani tehetségét, de egyelőre minden futballszurkoló némileg kétkedve várhatja, hogy vajon a Premier League-ben vagy esetlegesen a Bundesligában mire lehet képes, amennyiben két kérője közül valamelyik mellett valóban elhatározza magát a közeljövőben…