Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Egy újabb korszak zárul le! – Hivatalos

Eldőlt, hogy Filipe Luis nem hosszabbít szerződést az Atlético Madriddal. Minderről maga a 33 esztendős brazil kiválóság beszélt, elárulva azt is, hol folytatódik a pályafutása.

(Kép: goal.com)

A Wanda Metropolitanóban vasárnap tartott sajtóeseményen a nyáron hazájával Copa Americát nyerő balhátvéd elköszönt szeretett klubjától.

“Az, hogy most elhagyom az Atléticót egyáltalán nem könnyű döntés, de szeretném Brazíliában befejezni a pályafutásomat. Gyermekkorom óta Flamenguista vagyok.” – Kezdte nyilatkozatát az Atlético színeiben 333 találkozón pályára lépő játékos, aki a hírek szerint két éves szerződést köt a Flemangoval.

“Büszkeség tölt el, és hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy a klub legsikeresebb időszakának a része lehettem. Nagyszerű pillanatokat éltünk át együtt. Ma boldognak érzem magam, hiszen mindent megtettem az Atléticóért. Egyedülálló érzés volt a Vicente Calderónban játszani, majd a Wanda Metropolitano első éveit élvezni. Biztos vagyok abban, hogy vissza fogok térni! Most csupán játékosként búcsúzom!” – Így Filipe Luis, akitől már a “matracosok” újonnan kinevezett csapatkapitánya, Koke is elköszönt.

“Meg szeretnék Neked mindent köszönni azért, amit az Atléticóért tettél. Nem csak a klub, de a világ egyik legjobb balhátvédje búcsúzik. Hiányozni fogsz barátom!” – Fogalmazott a korábbi csapattárs.