Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ICC: gólgazdag mérkőzésen maradt alul a Juventus a Tottenhammel szemben – videóval

Izgalmas mérkőzést játszott egymással a Juventus és a Tottenham az International Champions Cup szingapúri felkészülési tornáján. Az első félidő az angoloké volt, de az olaszok vissza tudtak jönni a második játékrészben. Sokáig döntetlenre állt az eredmény, és végül az utolsó pillanatban Harry Kane fél pályás gólja döntött a Tottenham javára.

Forrás: AS

A Tottenham jó első félidőt játszott, és a 4. percben Son révén akár a vezetést is megszerezhették volna, de a lövést Buffon bravúrral védte. Mindeközben a Juventusnak csak egy veszélyes helyzete volt a 12. percben Cristiano Ronaldo révén, amit végül egy önfeláldozó védő blokkolt. A 30. percben azonban már megszerezte a vezetést az angol csapat, amikor Parrot próbálkozását még kiütötte Buffon, de az Lamela elé került, akinek már csak be kellett vezetnie a labdát a kapuba. Ezzel az eredménnyel vonultak szünetre a csapatok.

A második félidő elején mindkét klub lecserélte a fél csapatot, így egy szinte teljesen új mérkőzést láthattunk. Az 56. percben egyenlített is a Juventus, amikor a Bernardeschi és Higuain közötti játék végén az argentin lőhetett, ami végül a jobb alsóban kötött ki. Nem kellett sokat várnunk arra, hogy az olaszok megszerezzék a vezetést, mivel a 60. percben De Sciglio passza után Cristiano Ronaldo tekert a hálóba. Sarri együttese azonban nem örülhetett sokáig, mert a Tottenham egyenlíteni tudott a 65. percben Lucas Moura révén. A Juventus a végére jobban belehúzott, Bernardeschi 70. percben eleresztett lövését csak bravúrral lehetett védeni, de végük a próbálkozásaik rendre elkerülték a kaput. Aztán a 93. percben a semmiből Harry Kane ellőtte a fél pályáról a labdát, ami végül a kapuban kötött ki, és így az angolok megnyerték a mérkőzést.

Juventus-Tottenham: 2-3 (0-1)
Gólszerzők: Higuain (56.), Ronaldo (60.) ill. Lamela (30.), Lucas (65.), Kane (90+3.)
Sárga lap: – ill. Parrott (44.)
Kiállítás: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=-LoUFNViOTk