Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar-Bale csere oldhatná meg a PSG és a Real problémáját is – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint igen nagy esély van arra, hogy a PSG belemenne egy csereüzletbe, csak hogy Neymar távozzon a klubtól. 

Forrás: givemesport.com

Az angol Independent szerint a PSG belemenne egy olyan üzletbe, hogy odaadná Neymart a Real Madridnak Gareth Bale-ért és némi ráfizetésért cserébe, de azt nem részletezi a lap, hogy pontosan milyen összegről is lenne szó. Ezzel megoldódna mindkét klub problémája, hiszen Neymar nagyon menni akar a PSG-ből, Bale-t pedig a királyi gárda akarja eladni minden áron, ahogy arról ma Zinedine Zidane is beszámolt.

A lap forrásának információi szerint Neymar elkeseredetten próbál lelépni Párizsból, és ha már a Barcelona nem jön össze neki, akkor mindenképpen a Real Madridban képzeli el a karrierjét.

Gareth Bale jövője is kérdéses még, egy időben volt arról szó, hogy kapott egy ajánlatot Kínából, illetve a legutóbbi információk szerint a Tottenham is visszaszerezné a walesi támadót. Eddig arról szóltak a hírek, hogy Bale nem kíván távozni, de Zidane mai nyilatkozata után a játékos ügynöke kifakadt, és elmondta, hogy most már ők is azon dolgoznak, hogy a szélső minél hamar elhagyja a Real Madridot.