Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Most már egészen egyértelmű, mi lesz Bale sorsa!

A Bayern München elleni felkészülési mérkőzést követően Zinedine Zidane egészen egyértelműen fogalmazott Garetha Bale jövőjével kapcsolatosan.

(Kép: as.com)

A meccs utáni sajtóeseményen az újságírókat természetesen az izgatta, hogy a walesi klasszis bár ott ült a kispadon, mégsem játszott egy percet sem a bajorok ellen. Zidane megadta a pontos választ: “Nem játszott, mert a klub az átigazolásán dolgozik. Meglátjuk mi történik a következő napokban.” – Így a blancók trénere, akit ezt követően arról kérdeztek, hogy mégis mikor adhatja e la klub Bale-t.

“Nem fogok erről beszélni. Majd meglátjuk. Ha ez a helyzet holnapra megoldódna, mindenki számára az lenne a legjobb. Reméljük hamar megtaláljuk az ideális megoldást. Egy biztos, tárgyalunk egy klubbal, ahol Bale játszhat, és végre megoldódna a helyzete.” – Tette még hozzá Zidane, megjegyezve azt is, hogy semmi személyes probléma nincs Bale és ő közte, pusztán megérett az idő a váltásra.

Apropó váltás… a Bayern elleni meccset követően a bajoroktól már volt, aki üzent is Bale-nek, hogy Münchenben bizony tárt karokkal várnák.