Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Sarri még nem állna le az igazolásokkal

A Juventus eddig a nyári transzferidőszak egyik nagy szereplője, és úgy tűnik, itt még nem fognak megállni, hiszen Maurizio Sarri az elkövetkező hetek folyamán több igazolást is szeretne még. 

Forrás: AS

A Juventus vezetőedzője, Maurizio Sarri azt szeretné, hogy még ne álljanak le az igazolásokkal.
Az olasz bajnoknak igen sűrű átigazolási szezonja volt eddig, hiszen megszerezték már Matthijs de Ligtet, Aaron Ramsey-t, Adrien Rabiot-t, Luca Pellegrinit, Merih Demiralt és Gianluigi Buffont is. A Juvét emellet a korábbi középpályásával, Paul Pogbával, valamint az Inter csatárával, Mauro Icardival is összeboronálták, de semmi előrelépés nem történt eddig az ügyükben. Sarri a vasárnapi előszezoni vereségük után arról beszélt, hogy további frissítéseket vár még a csapatába.

“Én magam nem akarok túl sokat foglalkozni a játékospiaccal, mert vannak tőlem sokkal kompetensebb emberek is, de muszáj figyelnünk a játékosokat. Vannak posztok a csapatban, ahol megvagyunk, de vannak olyanok is, ahol már kevésbé. Most is van hét játékosom, aki sérült, illetve még öt embert várok vissza a válogatott miatti szabadságáról. Úgy gondolom, hogy amíg véget nem ér a transzferidőszak, annyit kell igazolnunk még, amennyit tudunk, és persze intézni kell a távozásokat is.”

Jelenleg Mario Mandzukic és Gonzalo Higuain helye a legbizonytalanabb a csapatban, hiszen a támadósoruk egy kicsit telített, radásul a hírek szerint Sarri Ronaldóból szeretne “kilencest” faragni. Mellettük pedig Blaise Matuidi neve merült fel a legutóbb a távozók listáján.