Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Őrült ajánlatot kapott Gareth Bale – sajtóhír

Bombaként robbant a világsajtóban, hogy a Real Madridtól biztosan távozó Gareth Bale iránt őrületes ajánlat érkezett a Távol-Keletről…

A napokban több európai sztárcsapattal is hírbe hozott Gareth Bale iránt a Kínából érkezett egy elképesztő ajánlat, ugyanis a Távol-keleti Szuperligából a Beijing Guoan csapata heti 1 millió fontos fizetéssel csábítja a walesi szélsőt.

A spanyol Marca hétfői száma a címlapon hozta le a kínai csapat érdeklődését, míg a The Sun világrekordot jelentő fizetést emleget cikkeiben.

Bale az elmúlt szezonban mindössze 8 gólt szerzett a spanyol bajnokságban, összességében pedig 42 meccs alatt 14-szer volt eredményes a Real Madrid színeiben tétmeccsen.

A 30 esztendős szélső 2013-ban közel 100 millió euró ellenében tette át székhelyét a Spurstől a Realhoz, s a csapat színeiben ezidáig 231 mérkőzésen 102 találatot szerzett, ám a legutóbbi idényben elvesztette helyét az együttesben, ráadásul rendszerint magatartásbeli problémák is adódtak vele, ami az általános vélekedés szerint távozásának legfőbb oka lehet.