Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale eladásával valósulhat meg a Real Madrid álomigazolása – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid végre végrehajthatja a régóta vágyott üzletét, hogy ha sikerült eladni Gareth Bale-t. 

Képtalálat a következőre: „bale pogba”

Forrás: goal.com

A spanyol AS információ szerint Gareth bale eladása lehet a kulcs Paul Pogba leigazolásához. Egyrészt az érte befolyt összegből – és még James Rodriguez értékesítéséből – már lenne annyi pénze a madridi klubnak, hogy megvegyék a francia középpályást, azonban ennél is fontosabb lehet, hogy a fizetését is ki tudnák így gazdálkodni. Bale jelenleg 14,5 millió euró körül keres évente, Pogba pedig 12 millió eurót a Manchester Unitednél, így akár még többet is tudnának neki fizetni.

Angliában augusztus 8-án zárul a nyári transzferidőszak, Spanyolországban azonban még szeptember 2-ig tart, így akár még elhúzódhatnak a tárgyalások Pogbával kapcsolatban. Ha a Tottenham akarja leigazolni Bale-t, meg kell sürgetni az egyeztetéseket, de a legújabb hírek szerint viszont a walesi támadó Kínába igazolhat. Olyan pletyka is jelent már meg, hogy a Real Madrid Neymarért cserébe adná oda Bale-t a PSG-nek.

Pogba távozása még korántsem biztos, bár a francia támadó a nyár elején azt nyilatkozta, hogy új kihívásokat keresne karrierjében. Csapattársa, Juan Mata azonban reméli, hogy Pogba marad a Manchester Unitednél, mivel ő az, aki összetartja a csapatot.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió) Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió)
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 40 millió), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Sociedad – kölcsönbe), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió)