Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Mino Raiola elvitte a Barcelona legnagyobb tehetségét – hivatalos

Egy hete már írtunk róla, most pedig valósággá is vált az FC Barcelona szurkolók rémálma, avagy az olasz gengszter-menedzser Mino Raiola elvihette a klub jövőjét, a La Masia és Európa egyik ha nem a legnagyobb tehetségét.

Barcelonában egyre nagyobb közellenséggé válik Mino Raiola, aki előbb kútba ejtette a de Ligt-transzfert, most pedig elvitte magával a La Masia holland csodagyerekét. A négyszeres ifjúsági aranylabdás Xavi Simons hivatalos platformján jelentette ma be, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a katalánokkal, és kilenc év után távozik az akadémiáról. Mindezt ingyen teszi meg azok után, hogy a Raiola által kért fizetési és egyéb igényeket nem volt hajlandó kielégíteni az FC Barcelona klubvezetése.

A 16 esztendős tehetség, akit idén már a Barcelona B-be vártak a szakemberek, állítólag a PSG játékosa lehet, hamarosan viszi magával Raiola tárgyalni a francia fővárosba…

Egyesek egyenesen Raiola irányába mutogatnak, mások pedig a klubvezetést is hibáztatják azért, hogy idáig fajult a dolog.