Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországból igazolt szélsőt az olasz kupagyőztes – HIVATALOS

Szép csendben egy újabb igazolást jelentett be az Olasz Kupa 2018-as győztese, a fővárosi Lazio csapata, amely ezúttal a spanyol bajnokságból merített…

A Lazio csapata a minap hivatalos csatornáin tudatta, hogy megszerezte a spanyol másodosztályú Málaga csapatától a rutinos szélső, Jony Rodriguez játékjogát.

A 28 esztendős szélső leigazolását már jó ideje tényként kezelhettük, hivatalosan azonban csak mostanra sikerült egyezségre jutnia a római klub képviselőinek a játékos előző csapatával. Az olasz sajtó jól értesült munkatársai állítása szerint Jony szerződése négy évre szóló, s a Lazio 2.5 millió eurót fizetett érte.

Jony 2016 óta erősítette a Málaga csapatát, de az elmúlt idényt kölcsönben a spanyol élvonal (La Liga) egyik meglepetéscsapata, a végül a 11. helyen záró Deportivo Alavés alkalmazásában töltötte, annak pedig húzóembere tudott lenni, hiszen 36 bajnoki fellépés alatt 5 találat és 12 előkészítés fűződött a nevéhez – utóbbi a harmadik legjobb mutató volt az egész mezőnyben.

SS Lazio – Transzfer térkép

Érkezők: Pedro Neto (Braga – 8,5 millió), Bruno Jordao (Braga – 4,5 millió), Bobby Adekanye (Liverpool U23 – ingyen), Manuel Lazzari (SPAL – 15 millió + Alessandro Murgia játékjoga), Jony Rodriguez (Málaga – 2,5 millió)
Távozók: Martín Cáceres (? – ingyen).