Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El-selejtező: kisebb létszámmal, de legyőzte a Slovan koszovói ellenfelét – videóval

Egyetlen meccset játszottak az Európa-liga selejtezőjének szerdai játéknapján. A meccs előtti botrányok ellenére a szlovákok győzni tudtak, így előnnyel várják az egy hét múlva esedékes visszavágót. A keddi mérkőzések összefoglalói és eredményei ITT érhetőek el.

Forrás: sport.sme.sk

Nem volt botrányoktól mentes a Slovan Bratislava és a KF Feronikeli El-selejtező, mert a mérkőzés előtt a szlovák csapatból két játékos (Alekszandar Cavrics, Dejan Drazsics) és a másodedző (Vladimir Radjenkovics) jelezte, hogy nem lesznek ott a találkozón és a visszavágón sem.

A szlovákok azonban fölényben játszottak, és már a 9. percben megszerezték a vezetést Nono révén, előnyüket pedig meg is tartották a félidő végéig. A második játékrészre feljavultak a koszovóiak, de a Slovan így is növelni tudta az előnyét, miután a 61. percben Sporar értékesített egy kapott büntetőt. A vendégeknek azért összejött a szépítés, ráadásul 6 percen belül, de ezen túl nem tudtak többet tenni, de nem lesz kárukra az idegenbeli gól. A szlovákok így egy gólos előnnyel várhatják az egy hét múlva esedékes visszavágót.

Slovan Bratislava – KF Feronikeli: 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Nono (9.), Sporar (61. – büntetőből) ill. Hoti (67.)
Sárga lap: Holman (45+1.), Ljubicic (59.) ill. Dabiqaj (55.), Hoti (62.), Malaj (78.)