Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Asensio sérülése megkavarhatja James eligazolását – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint megváltozhat a Real Madrid terve James Rodriguez eladásáról így, hogy Marco Asensio hónapokra kiesett sérülés miatt a csapatból.

Forrás: Marca

A spanyol AS információi szerint a Real Madrid meggondolta magát James Rodriguez eladásával kapcsolatban, miután Marco Asensio olyan súlyoson megsérült az Arsenal elleni felkészülési meccsükön, hogy szinte az egész szezont kénytelen lesz kihagyni.

A hírek eleinte arról szóltak, hogy a Real Madrid újabb igazolást szeretne a kieső játékos helyére, de a lap szerint végül úgy döntöttek, hogy házon belül oldják meg a dolgot. A hírek eddig arról szóltak, hogy James már megegyezett az Atletico Madriddal, de ez az üzlet így most meghiúsulhat.

James már Madridban van, és  rövidesen csatlakozik a Castilla edzéséhez, amíg a nagy csapat nem tér vissza. Hogy segítség a beilleszkedésben és ne okozzon problémát elhelyezni a csapatban sem, a kolumbiai játékos a spanyol állampolgárságot is megkapja.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió) Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió)
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 40 millió), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Sociedad – kölcsönbe), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió)