Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Stieber Zoltán távozik a D.C. Unitedtől! – hivatalos

Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő D.C. United hivatalos honlapján keresztül számolt be arról, hogy közös megegyezéssel felbontotta Stieber Zoltán szerződését…

Távozik a D.C. Unitedtől a rutinos magyar válogatott szélső, Stieber Zoltán. A 2016-os franciaországi Eb egyik hőse 2017 augusztusában igazolt át a fővárosi alakulathoz. Viszonylag rövid időn belül beverekedte magát a kezdőbe, a 2018-as évben pedig kétségtelenül a D.C. alapemberének számított. Az idei esztendőben viszont háttérbe szorult, s csupán 9 találkozón jutott szóhoz. Minden sorozatot figyelembe 44 mérkőzésen lépett pályára a D.C. Unitedben, melyek során 6 találatot és 8 gólpasszt jegyzett. 

Stieber Zoltán már 2005 óta légiósként futballozik. A magyar válogatottban eddig 26 találkozón pályára lépő szélső még utánpótlás szinten került ki az Aston Villához, a felnőttek között később nem kapott bizonyítási lehetőséget. Mindössze 20 esztendős volt, amikor elhagyta Angliát, s átigazolt Németországba. Jó néhány élvonalbeli, illetve másodosztályú csapatot is megjárt ott. Volt többek között az Aachen, a Fürth, a Mainz és a Hamburg futballistája is.