Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik Nicolas Pépé sorsa – sajtóhír

Úgy tűnik, hogy a hivatalos ajánlatot jegyző négy csapat közül megvan, hogy melyik lesz a befutó az OSC Lille tehetséges elefántcsontparti támadójáért…

A Goal.com angol forrásokra hivatkozva jelentette, hogy Nicolas Pépé az OSC Lille csapatától 80 millió euró ellenében az Arsenal együtteséhez fog igazolni, miután a fiatal támadó állítólag az “Ágyúsokat” választotta az érte ezt az összeget ugyancsak felajánló Inter, Napoli és Liverpool helyett.

A 24 éves elefántcsontparti szélső támadó 39 mérkőzés alatt 22 gólt szerzett és 11 előkészítést vállalt a francia bajnokság (Ligue 1) elmúlt pontvadászatában második helyen végző Lille színeiben, és a teljes mezőnyből csupán az éllovas PSG más dimenziót képviselő világsztárja, a 33 gólos Kylian Mbappé szerzett nála több gólt.

Az általános vélekedés szerint Pépé előtt hatalmas jövő állhat a Premier League-ben, és bizonyára óriási érdeklődés fogja kísérni bemutatkozását, majd később a szereplését is, amennyiben valóban le fog szerződni a londoni gárdához.

Arsenal – Transzfer térkép

Érkezők: William Saliba (Saint-Etienne – 30 millió), Gabriel Martinelli (Ituano FC – 6 millió), Dani Ceballos (Real Madrid – kölcsönbe)
Távozók: David Ospina (SSC Napoli – 3,5 millió), William Saliba (Saint-Etienne – kölcsönbe), Aaron Ramsey (Juventus – ingyen), Petr Cech (visszavonult), Danny Welbeck (? – ingyen), Stephan Lichtsteiner (? – ingyen)