Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: a Barcelona legyőzte japán ellenfelét – videóval

A katalán csapat japánban folytatta előszezonját, ahol az Iniestát és David Villát a soraiban tudó Vissel Kobe csapatával mérkőztek meg. Az összecsapást a Barcelona B fiatal támadója, Carles Pérez döntötte el.


A mérkőzés a vártak szerint alakult, a Barcelona irányította végig a találkozót. A Kobe-nak nem sok lehetősége adódott, a katalánok próbálkoztak, de nincs még meg a csapatban a megszokott lendület, igaz mindkét félidőben vegyes tizenegyet küldött fel Valverde, tele fiatalokkal akiknek megvolt a lehetősége bizonyítani. A mérkőzés mindkét gólját a fiatal, Carles Pérez szerezte az 59. és 86. percben. Ennek következtében a “gránátvörös-kékek” megszerzik első győzelmüket a felkészülési időszakban.

Vissel Kobe – Barcelona 0-2 (0-0)
Gól: – ill. Pérez (59′ 86′)

Vissel Kobe: Maekawa; Fujitani (Nishi), Dankler (Watanabe), Miya (Hashimoto), Hatsuse (Osaki); Yamaguchi (Tanaka), Samper, Iniesta (Yasui); Ogawa (Masuyama), Villa (Wellington), Goke (Nakasaka)

Barcelona: Ter Stegen (Neto); Semedo (Roberto), Araujo (Todibo), Lenglet (Umtiti), Alba (Jaime); Rakitic (De Jong), Busquets (Alena), Puig (Malcom); Rafinha (Monchu Ramon), Griezmann (Dembélé), Collado (Pérez)