Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil védő az AC Milan célkeresztjében – sajtóhír

Brazil lapértesülések szerint az AC Milan együttese előrehaladott tárgyalásokat folytat egy tehetséges brazil hátvéddel, akinek hivatalos leigazolására rövidesen sort is keríthetnek…

A Globo Esporte jelentése szerint a Flamengo tehetséges védője, Léo Duarte 48 órán belül az AC Milan labdarúgója lehet, miután a két csapat már mindenben megegyezett egymással a brazil hátvéd átigazolását illetően.

A brazil lap információi szerint amint befejeződnek a papírmunkák, a 23 esztendős hátvéd Olaszországba repülhet a szerződés megkötése előtti kötelező orvosi vizsgálatokra, majd az eddigi hírek szerint 11 millió euró ellenében válthat klubot, s írhat alá előreláthatólag öt évre szóló megállapodást a Rossonerivel. Az eset súlyát mutatja, hogy Duarte a napokban már nem vett részt csapata edzésein, és a tervek szerint a Flamengo hétvégi bajnokijára sem kerül nevezésre a Botafogo ellen.

Duarte 2016 óta kapott többé-kevésbé rendszeres lehetőséget a Flamengo első csapatában, a 2018-as idényben 49, az idei szezonban pedig 22 tétmérkőzésen lépett pályára klubja színeiben. Leigazolását minden bizonnyal a Real Madridtól szerződtetett Theo Hernandez súlyosnak tűnő sérülése is sürgeti.

AC Milan – Transzfer térkép

Érkezők: Marco Giampaolo (edző – Sampdoria) Franck Kessie (Atalanta – 24 millió), Theo Hernández (Real Madrid – 20 millió), Rade Krunic (Empoli – 8 millió)
Távozók: Gennaro Gattuso (edző – ?), Manuel Locatelli (Sassuolo – 10 millió), Andrea Bertolacci (? – ingyen), Riccardo Montolivo (? – ingyen), Ignazio Abate (? – ingyen), Cristian Zapata (? – ingyen), Tiemoue Bakayoko (Chelsea – kölcsönből vissza)