Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaországba szerződött a Betis játékosa – HIVATALOS

A Real Betis rutinos algériai középpályása két év után visszatért Franciaországba, csapatot igen, de klubszíneket nem váltott…

Nabil Fekir leigazolásával ellentétes irányban, Ryad Boudebouz Franciaországba távozott a Real Betis együttesétől, miután a rutinos középpályás a Saint-Étienne csapatához szerződött. A Marca úgy tudja, hogy az algériai játékos klubváltásának értéke 4 millió euró volt.

A 29 esztendős támadó középpályás két évvel ezelőtt 7 millió euró ellenében szerződött a Montpellier csapatától a sevillai zöld-fehérekhez, azt megelőzően pedig a Sochaux és a Bastia színeiben ugyancsak szerepelt már a francia bajnokságban (Ligue 1). Boudebouz az elmúlt tavaszt a Betistől kölcsönben a Celta Vigo együttesében töltötte, a sevillai kaland során 41 mérkőzésen három találat fűződött a nevéhez.

Nem csak érkezők, de távozók is szép számmal akadnak a Betis háza táján, hiszen Jesé Rodríguez, Sergio León, Álex Alegría, Pau López, Alin Tosca, Aitor Ruibal, Darko Brasanac és Takashi Inui immár a kilencedik futballista hagyta el a Benito Villamarin stadiont a nyári szünetben.