Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Nikolics egy klubot biztosan kizár

A magyar válogatottságot lemondó Nikolics Nemanja már korábban közölte, hogy az MLS 2019-es idénye végeztével el fogja hagyni a Chicago Fire együttesét, és minden valószínűség szerint visszatér Európába, most pedig újabb részleteket árult el…

Nikolics Nemanja a harmadik tengerentúli szezonjában kevesebb lehetőséget kap, mint az első két idény során, így néhány héttel ezelőtt közölte, hogy az aktuális kiírás végeztével elhagyja a Chicago Fire csapatát.

A 31 éves vajdasági származású támadót nem titkoltan korábbi csapata, a Legia Varsó szurkolói szívesen látnák viszont újra a klub kötelékében, amely színeiben Nikolics 2015 júniusa és 2016 decembere között 56 bajnokin 40 gólt szerzett, s két bajnoki címet is szállított a fővárosi csapattal egy lengyel gólkirályi cím mellett. Azonban a labdarúgó nem sok esélyt lát a varsói visszatérésre:

„Hogy őszinte legyek, ebben a pillanatban nem látok nagyobb esélyt arra, hogy visszatérjek. Számomra megtiszteltetés, hogy a Legia szurkolói figyelemmel kísérik a pályafutásom, és visszavárnak. Mindig egyedülálló kapcsolatom volt velük, és valószínűleg a varsói időszak volt pályafutásomban a legjobb.”