Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyre közelebb a holland középpályás leigazolásához a Real Madrid – sajtóhír

A spanyol sajtó címlapon számolt be arról, hogy a Real Madrid ismét elkezdett érdeklődni az Ajax holland tehetsége, Donny van de Beek iránt. 

Képtalálat a következőre: „ajax midfielders van de beek”

Forrás: bayernstrikes.com

A spanyol Marca állítja, hogy a Real Madrid a napokban megteszi a szükséges lépéseket, hogy leigazolják az Ajax középpályását, Donny van de Beeket. A fiatal játékos neve már korábban is felmerült a madridi klubnál, de Zinedine Zidane a hírek szerint mindenképpen Paul Pogbát szeretné megszerezni, így nem támogatja a holland leigazolását. A Marca szerint azonban a francia tréner az egyetlen, aki nem akarja ezt a transzfert, a vezetőség viszont igen, és hajlandóak 60 millió eurót is kifizetni az Ajaxnak. Egy másik opció lehetne még a Tottenham játékosa, Christian Eriksen, de mostanra már egyáltalán nem valószínű az érkezése.

Van de Beek minden szempontból kedvezőbb igazolás lenne a Real Madrid számára, hiszen nem csak az átigazolási díja alacsonyabb, hanem a fizetési igénye is. Pogbáért a Manchester United nagyjából 150 millió eurót kérne.

A 22 éves holland középpályás az Ajax saját nevelésű játékosa, akinek nagy szerepe volt a csapat kiváló előző szezonjában: a játékos összesen 57 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 17 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.

Real Madrid – Transzfer térkép

Érkezők: Eden Hazard (Chelsea – 100 millió) Luka Jovic (Eintracht Frankfurt – 60 millió), Éder Militao (FC Porto – 50 millió), Ferland Mendy (Lyon – 48 millió), Rodrygo (FC Santos – 45 millió)
Távozók: Mateo Kovacic (Chelsea – 45 millió), Marcos Llorente (Atlético Madrid – 40 millió), Dani Ceballos(Arsenal – kölcsönbe), Sergio Reguilón (Sevilla – kölcsönbe), Martin Ödegaard (Sociedad – kölcsönbe), Theo Hernández (AC Milan – 20 millió), Borja Mayoral (Levante – kölcsönbe), Jesús Vallejo (Wolverhampton – kölcsönbe)