Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El-selejtező: hiába egyenlített, búcsúzni kényszerült a DAC – videóval

Hazai vereségét követően nehéz helyzetből várhatta az Európa-liga-selejtező második körének visszavágóját a felvidéki Dunaszerdahely csapata a magyar légiósokat foglalkoztató görög ellenfele otthonában…

A hazai pályán 2-1-re elvesztett első mérkőzést követően előnyös pozícióban érezhette magát a továbbjutást illetően az Atromitosz gárdája, melynek kapuját ismét Megyeri Balázs védte, Ugrai Roland pedig a kispadon kapott lehetőséget. A görögök ráadásul az első játékrész derekánál öt perc alatt szerzett két góljukkal a továbbjutás küszöbére kerültek, azonban nagyszerű tartásáról tanúbizonyságot téve, a szerdahelyi DAC a második etap során egyenlíteni tudott. A félidőben harmadik magyarként Vida Kristopher is játékra jelentkezett, s Ramirez jóvoltából sikerült szépíteni, majd a 72. percben a csapatkapitány Kalmár Zsolt tizenegyesével az egyenlítés is összejött. Egyetlen gólra került a továbbjutástól a DAC, azonban néhány perccel később a görögök visszavették a vezetést, végképp megpecsételve ezzel a sárga-kék reményeket. Hyballa mester fiai számára így álom maradt a Legia Varsó elleni párharc és sajnos az El-főtábla is.

Európa-liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó:
Atromitosz – FC DAC 1904 3-2 (2-0)
Gólszerzők: Katranis (23.), Manousos (28. – büntetőből), Risvanis (77.) ill. Ramirez (54.), Kalmár (72. – büntetőből)

FC DAC 1904: Jedlička – Blackman (Divkovic 76.), Oravec (Veselovský 62.), Kružliak, Koštrna – Vida Máté – Ronan, Kalmár – Taiwo, Ramirez, Čmelík (Vida K. 46.) Vezetőedző: Peter Hyballa.

Továbbjutott: az Atromitosz kettős győzelemmel, 5-3-as összesítéssel