Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El-selejtező: nagyot harcolt a Debrecen, de itthon sem sikerült a meglepetés! – videóval

A Torino nem vette könnyedén a Debrecen elleni visszavágót sem. Ennek megfelelően a nagy múltú olasz klub a Loki otthonában is a legerősebb kezdőjével állt fel. Herczeg András legénysége bátran küzdött, de a szintkülönbség ezúttal is többségben kiütközött a két csapat között. A Torino megérdemelten ment tovább. 

Fotó: Török Attila

Bátran kezdett a Debrecen a Torino elleni visszavágón. Herczeg András csapata próbált veszélyesebb ziccereket kidolgozni, ám ezek elmaradtak a hazaiak részéről. Idővel a vendégek átvették a mérkőzés irányítást, s ez idővel megmutatkozott gólokban is. A csendet Simone Zaza törte meg a 25. percben, majd a 32. minutumban Izzo révén növelte előnyét a Torino. A fordulást követően gyorsan szépíteni tudott a Debrecen, az 52. percben Garba fejese landolt a vendégek hálójában. A 69. minutumban Andrea Belotti volt eredményes, így ismét kétgólosra nőtt a mai meccsen a két gárda közti különbség. Herczeg András csapat előtt adódtak még lehetőségek a gól után, de ezek rendre kimaradtak. Mindenesetre hatalmas gratuláció jár a Debrecennek, hiszen valóban beleadtak mindent. Végére aztán a Torino berámolt egy újabb gólt a csereként beállt Millico révén. 

Debrecen – Torino 1-4 (0-2) – Továbbjutott: a Torino kettős győzelemmel
G.:
Garba(52.) ill. Zaza(25.), Izzo(32.), Belotti(69.), Millico(90+3.)

Debrecen: Nagy – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Szécsi, Haris, Tőzsér, Trujic(Csősz 90.) – Varga(Zsóri 62.) – Garba(Adenji 80.). Menedzser: Herczeg András. 

Torino: Sirigu – Izzo(Singo 83.), N’Koulou, Bremer – De Silvestri, Meite, Baselli(Rincon 45.), Ansaldi – Zaza, Belotti(Millico 76.), Berenguer. Menedzser: Walter Mazzarri. 

https://www.youtube.com/watch?v=C-j7kOZCJSM