Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus támadója megegyezett az Evertonnal – sajtóhír

Mint arról korábban beszámoltunk, a két együttes egyezkedett egymással a fiatal csatár átigazolását illetően, a Times információi szerint meg is született a megállapodás.

A Juventus és az Everton egyességre jutottak Moise Kean átigazolásáról. Állítólag már csak a támadón múlott, hogy létrejön e a transzfer, aminek a végére szintén pont került, azaz a 19 éves olasz csatár és az angol gárda megegyeztek a szerződésének minden részletével kapcsolatban. A “kékek” 36 millió eurót fizetnek a játékjogáért, plusz további bónuszokat a pályára lépéseinek számától és teljesítményétől függően. Továbbá visszavásárlási opciót is tartalmaz a kontraktus. A 19 éves játékos az elmúlt idényben mutatkozott be a Serie A-ban, ahol 13 mérkőzésen 6 gólig jutott.

Nem hivatalos sajtóinformációk szerint, a Juventus 60 millió euró ellenében vásárolhatja vissza fiatal támadóját, amíg szerződés köti az Evertonhoz.

Juventus – Transzfer Térkép

Érkezők: Maurizio Sarri (edző – Chelsea), Luca Pellegrini (AS Roma – 22 millió) Aaron Ramsey (Arsenal – ingyen), Adrien Rabiot (PSG – ingyen), Gonzalo Higuain (Chelsea – kölcsönből vissza), Gianluigi Buffon (PSG – ingyen), Matthijs De Ligt (Ajax – 75 millió)
Távozók: Massimiliano Allegri (edző – ?), Leonardo Spinazzola (AS Roma – 29,5 millió), Emil Audero (Sampdoria – 20 millió), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 millió), Riccardo Orsolini (Bologna – 15 millió), Alberto Cerri (Cagliari – 9 millió), Andrea Favilli (Genoa – 7 millió), Andrea Barzagli (visszavonult)