Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El-selejtező: “Nem láttam még olyan sznob csapatot, mint a Fehérvár”

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a MOL Fehérvár kiesett az Európa-ligából, miután a Vaduz csapata hosszabbításban 2-0-ra győzte le a magyar klubot. A lichtensteini együttes edzője a mérkőzés után elmondta, hogy abból merítettek erőt, hogy a magyarok lenézték őket. 

Forrás: molvidifc.com

A székesfehérváriak az első mérkőzésen hazai pályán 1-0-ás előnyre tettek szert, a visszavágón viszont képtelenek voltak gólt szerezni, kapni viszont kaptak: a 90. perc végén a döntetlen miatt hosszabbítás következett, a 100. percben pedig meglőtték a továbbjutást érő találatukat is a lichtensteiniek.

Mario Frick, a Vaduz edzője, a találkozó után elmondta, hogy azért nem volt számára meglepetés, hogy továbbjutottak, mert a játékosai abból merítettek erőt, hogy tudták, a magyar klub lenézi őket.

“Nem láttam még olyan sznob csapatot, mint a Fehérvár. Ha az edzőn nem is, a játékosokon éreztem, hogy nem tisztelnek minket eléggé,. Az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk, így ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekünk.”

A Vidi edzője, Marko Nikolics reagált az ellenfél trénerének megjegyzésére, és vállalja a felelősséget mind a játékosai viselkedéséért és a vereségért is.

“A futball egyszerű és őszinte játék, azt kaptuk a sorstól, amit megérdemeltünk. Kihagytuk a lehetetlent is.”

A magyar csapatok csütörtök este búcsúztak az Európa-ligától, viszont a Honvéd akár még ott kehet a következő körben, mivel megóvták a tegnap esti botrányos mérkőzésüket.