Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb nagy reménységét veszítheti el a Barca! – sajtóhír

A katalán Sport információi szerint olasz és francia kérője is akad az FC Barcelona kötelékébe tartozó Juan Mirandának…

A katalán napilap beszámolója alapján az Olympique Marseille és a Juventus is érdeklődik Juan Miranda játékjoga iránt. Az elmúlt években sorra hagyják el idő előtt saját nevelésű játékosai a Barcelonát, s könnyen lehet, hogy az ifjú hátvéd is csatlakozik ehhez a csoporthoz. 

Juan Miranda a 2018/2019-es szezonban mutatkozhatott be az FC Barcelona legjobbjai között. Ernesto Valverde három Spanyol-kupa, valamint egy Bajnokok Ligáján találkozón küldte pályára a tehetséges védőt. Nem mellesleg Miranda tagja volt annak a spanyol U19-es válogatottnak, amely megnyerte az idei Eb-t. Védő létére ráadásul két gólt is szerzett a tornán, a döntőben pedig gólpasszt adott. 

FC Barcelona – Transzferkép 

Érkezők: Antoine Griezmann (Atlético Madrid – 120 millió), Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió), Marc Cucurella (Eibar – 4 millió)
Távozók:  Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Jeison Murillo (Sampdoria – 12 millió) Marc Cucurella (Getafe – kölcsönbe), Thomas Vermaelen (Vissel Kobe – ingyen)