Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Nainggolan klubváltása hivatalos

Nem véglegesen, csupán kölcsönbe távozik Radja Nainggolan az olasz élvonalban szereplő Internazionale belga középpályása. 

A 31 esztendős belga  vezéregyéniség volt az AS Romában, egy éve pedig 38 millió euró ellenében nagy tervekkel érkezett a milánói kék-feketékhez. Tavaly 36 tétmérkőzésen 7 gólt és 3 gólpasszt jegyzett, az új vezetőedző Antonio Conte azonban nem számol vele. Új csapata némi meglepetésre a szintén Serie A-ban szereplő Cagliari lesz, mely egy évre veszi kölcsönbe korábbi játékosát. Nainggolan ugyanis 2010 és 2014 között volt már a szardíniai klub játékosa.

Az olasz média arról ír, hogy a váltásban az is közrejátszik, hogy a Nainggolan feleségénél nemrégiben rákos megbetegedést diagnosztizáltak, ő pedig szeretne közelebb lenni a Szicíliában élő családjához. A hírt az Inter mellett a Cagliari is megerősítette, mely hivatalos felületeink köszöntötte a belgát.

“Boldog vagyok, hogy hazatérhettem. Egy kicsit kényszerű döntés volt. Most más céljaim vannak. Vissza szerzem a formám és bebizonyítom az Internek, hiba volt elengedni.”
– mondta Nainggolan első nyilatkozatában.

Internazionale – Transzfer Térkép

Érkezők: Antonio Conte (edző – legutóbb Chelsea), Valentino Lazaro (Hertha BSC – 22 millió), Gabriel Barbosa (Flamengo – ingyen), Diego Godin (Atletico Madrid – ingyen),  Stefano Sensi (Sassuolo – kölcsön), Nicoló Barella (Cagliari – 10+40 millió)

Távozók: Luciano Spalletti (edző – ?), Andrea Pinamonti (Genoa – 18 millió) Ionut Radu (Genoa – 8 millió), Cristian Ansaldi (Torino – 2,5 millió), Rey Manaj (Albacete – 2 millió), Radja Nainggolan (Cagliari – kölcsönbe)