Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott a Spurs az újabb bombaigazolással – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint megszületett a megállapodás a Tottenham által immár hosszabb ideje üldözött az argentin tehetséggel, akit hamarosan be is jelenthetnek a londoni klubnál…

A Daily Record beszámolója szerint a Tottenham vezetősége mindenben megegyezett Giovani Lo Celso átigazolásával kapcsolatban, s a Real Betis argentin válogatott középpályása 55 millió font ellenében készül klubot váltani, ezzel a Spurs egy nyár alatt kétszer döntheti meg saját maga átigazolási klubrekordját, hiszen korábban Tanguy Ndombele 60 millió euróért igazolt hozzájuk az Olympique Lyontól.

A sevillai zöld-fehéreknél Nabil Fekir leigazolása nár előrevetíthette az argentin csillag nyári távozását, aki a hírek szerint ötéves szerződést készül kötni az Észak-londoni gárdával.  A 23 esztendős középpályás ott volt a Lionel Messi által fémjelzett Albicelestében a Copa Americán, az elmúlt szezonban pedig 45 tétmeccs alatt 16 találatot szerzett klubcsapatában, amely tavasszal a kölcsönt követően véglegesen is megvásárolta őt a PSG-től.

Sokan úgy vélik, hogy Lo Celso már a legkésőbb jövő nyáron távozó Christian Eriksen utódja lehet a Spurs háza táján, miután a dán kiválósággal a klub sehogy sem tudott megállapodni 2020. június 30-ig érvényes szerződésének meghosszabbításáról.

Tottenham – Transzfer térkép

Érkezők: Tanguy Ndombele (Lyon – 60 millió), Jack Clarke (Leeds United – 11 millió)
Távozók: Fernando Llorente (? – ingyen), Michel Vorm (? – ingyen), Kieran Trippier (Atlético Madrid – 20 millió), Vincent Janssen (CF Monterrey – 7 millió)