Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo elmesélte híres gólörömének a történetét

Cristiano Ronaldo védjegyévé vált az elmúlt évek során gólöröme, a portugál pedig most elárulta, hogy honnan jött hozzá az ötlet. 

Forrás: goal.com

Cristiano Ronaldo a soccer.com.it oldalnak adott interjújából kiderült, hogy honnan jött a portugál híres ünneplése, amelyet egyetlen futball rajongónak sem kell bemutatni. A játékos elmondása szerint egy hirtelen ötlet volt a mozdulat és hozzá a kiáltás is, egy néhány évvel ezelőtti előszezoni mérkőzésen még a Real Madrid színeiben.

“Az Egyesült Államokban játszottunk 2013-ban a Chelsea ellen az előszezonban, és akkor történt. Gólt szereztem, és egyszerűen csak a semmiből, természetesen jött ez az ünneplés. A meccs után rájöttem, hogy nagyon élveztem, és egyre gyakrabban csináltam. Úgy láttam a szurkolóknak tetszett és emlékeznek rá, ezért tovább folytattam.”

A portugál azóta már a védjegyévé tette a mozdulatot, amit szívesen utánoznak más játékosok is, mint ahogy azt tették a mostani előszezonban a koreai K-League sztárjai is, miután gólt lőttek a Juventusnak.