Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékossors: Gary Cahill aláírt új csapatához! – hivatalos

Mint ismert, Gary Cahill több mint hét esztendőt követően távozott a Chelsea-től. Az angol hátvéd rengeteg szép sikert ért a londoni gárdával. Utolsó idényében azonban nagyon kevés lehetőséget kapott, emiatt sejteni lehetett, hogy valószínűleg ennyi volt. A rutinos védő időközben aláírt új csapatához, ráadásul ami fontosabb, maradhat a Premier League vérkeringésében…

A Crystal Palace színeiben folytatja pályafutását Gary Cahill – számolt be róla a londoni klub hivatalos weboldalán. Könnyen elképzelhető, hogy a rutinos hátvéd Roy Hodgson hívására igazolt a Palace-hoz, mivel ők már korábban dolgozhattak együtt az angol válogatottnál. Cahill egyébként kétéves szerződést írt alá új csapatával…

Gary Cahill a Chelsea mellett még az Aston Villában és a Boltonban léphetett pályára a Premier League-ben, de a leghuzamosabb időt a ‘kékeknél’ töltötte el. A Chelsea-ben több mint 190 mérkőzésen jutott szóhoz az angol élvonalban, összesen pedig 349 találkozón lépett pályára a sokak által a világ legerősebb bajnokságának tartott Premier League-ben. 

Chelsea – Transzferkép 

Érkezők: Frank Lampard (edző – Derby County), Matteo Kovacic (Real Madrid – 45 millió), Tiemoué Bakayoko (AC Milan – kölcsönből vissza).
Távozók: Maurizio Sarri (edző – Juventus), Eden Hazard (Real Madrid – 100 millió), Eduardo Carvalho (Braga – ingyen), Gary Cahill (Crystal Palace – ingyen), Gonzalo Higuain (Juventus – kölcsönből vissza), Alvaro Morata (Atletico Madrid – kölcsön), Ethan Ampadou (RB Leipzig – kölcsön).