Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégsem kerül a PL-be a Benfica fiatal hátvédje

A hajrához érkezett az idei átigazolási szezon Angliában, a legtöbb csapat pedig az utolsó simításokat végzi a keretkialakítás kapcsán – a Wolverhampton pedig a jelek szerint le kell hogy mondjon egy nagy fogásról.

Kép: Flipboard

Egyre izmosabb a Wolves, ilyen kerettel pedig akár még meglepetést is okozhat majd Nuno együttese a hétvégén induló Premier League-szezonban. A keretük viszont még nem végleges, lehetnek még kisebb személyi változások.

Egy védő érkezése például még mindig képben van. Versenyben vannak Ruganiért, valamint élénken érdeklődtek még a Benfica 22 éves portugál válogatott hátvédje iránt is – aki a jelek szerint mégsem érkezik majd hozzájuk. Ruben Dias hazája egyik legjobbjának számít a posztján, valamint nemzetközi szinten is korosztályának az egyik legizgalmasabb védője – nem is lenne olcsó mulatság őt megszerezni. 57 millió font a kivásárlási ára, a Benficának pedig nem érdeke megszabadulni tőle, hiszen Joao Felix eladása után rengeteg pénzhez jutottak a nyáron. Az összeg nagysága miatt pedig a Wolverhamptonnak el kell engednie ezt az üzletet.

További célpontok még egyébként Lemina a Southamptonból (kölcsönbe), valamint Kessie az AC Milanból – habár utóbbinak szintén elég borsos ára lenne (30 millió).